Últimes noticies

Vols formar part de l'equip del Banc dels Aliments?

27/08/2019

Tens ganes de fer un voluntariat? Tens disponibilitat d'1 o bé 2 matins a la setmana? Vols formar part de l'equip de voluntaris del Banc dels Aliments de les Comarques de Lleida?  Ens vols ajudar?

Si la resposta és SI et donem la oportunitat de participar en les tasques de magatzem i logístiques que diàriament es duen a terme a les nostres instal·lacions. 

Des del magatzem central es reparteixen totes les donacions rebudes al Banc entre les 74 entitats socials adherides. Es descarreguen i es classifiquen els alimenst, es preparen les comandes, s'atèn els voluntaris de les entitats beneficiàries, s'ubiquen els aliments amb carretilles i apiladores i també es fan inventaris dels estocs.

L'horari és de 9h a 14 h. 

Si vols donar-nos un cop de mà podeu trucar al telèfon 973257612 o bé contacteu amb nosaltres en aquesta adreça mail: info@bancalimentslleida.cat 

T'esperem al Banc!!!

 

Institucions col·laboradores

Empreses que sumen

Sabem que junts ho podem aconseguir, la responsabilitat social de les empreses i institucions de les comarques de Lleida, és clau per capgirar les xifres i acabar amb la pobresa i el malbaratament al territori.