Últimes noticies

Trobada anual Voluntaris del Banc dels Aliments

28/07/2019

El passat 14 de juny, vam anar a celebrar amb els Volutaris, personal del Banc i la Junta Directiva, la Trobada Anual. Aquest any, ens vam desplaçar al Monestir de Santa María de les Avellanes, en ple Montsec. En primer lloc, vam celebrar en una de les sales del Monestir, un coloqui-xerrada en que el Director Técnic, Oriol Berenguer va exposar la marxa del Banc durant l'exercici 2018-2019. Els diferents representants de les diverses àrees del Banc, van fer una exposició de les activitats dutes a terme. Finalment, es va obrir un debat en que diferents Volutaris van exposar els seus punts de vista en millorar la marxa del Banc. Va tancar aquesta activitat, el President de la entitat, Joan Ramon Saura, agraint profundament la labor que desenvolupen tots els Voluntaris.

A continuació es va fer una visita guida per els diferents llocs del Monestir. La Sala Capitular, el claustre, l'església i els exteriors. Finalment es va acabar amb un dinar de germanor.

 

Institucions col·laboradores

Empreses que sumen

Sabem que junts ho podem aconseguir, la responsabilitat social de les empreses i institucions de les comarques de Lleida, és clau per capgirar les xifres i acabar amb la pobresa i el malbaratament al territori.