Últimes noticies

Tallers d'Educació Nutricional

14/04/2019

Ja fa 2 anys que el Banc dels Aliments de les comarques de Lleida i alumnes del grau de Nutrició i Dietètica de la Universitat de Lleida i el Banc dels Aliments de les Comarques de Lleida organitzen xerrades i tallers de nutrició per a les persones usuàries dels diferents serveis socials receptors d’aliments del Banc.

Una alimentació saludable i equilibrada des d’un punt de vista nutritiu és bàsic per tal de garantir un creixement adequat i per tal de poder gaudir d’una vida sana. Les dietes actuals excessivament calòriques estan portant problemes de salut entre la població, fet que incideix en sectors vulnerables. L’alimentació saludable és necessària per tal de donar compliment al dret a una alimentació adequada.

Per aquest motiu des de fa dos anys que s’organitzen aquests tallers i xerrades que estan rebent una acollia molt positiva entre els destinataris. Enguany ja s’han organitzat i programat una vintena de xerrades que duraran fins al juny.

Participants d'un dels tallers

Institucions col·laboradores

Empreses que sumen

Sabem que junts ho podem aconseguir, la responsabilitat social de les empreses i institucions de les comarques de Lleida, és clau per capgirar les xifres i acabar amb la pobresa i el malbaratament al territori.