Últimes noticies

Nou gran recapte a les Comarques de Lleida

02/11/2020

Participa en el Nou Gran Recapte de les comarques de Lleida!

Un Gran Recapte marcat per l'augment de la demanda d'aliments.

Des de que es va iniciar la pandèmia els Bancs dels Aliments catalans hem vist augmentar la demanda d’aliments més d’un 40%.  En un escenari d’incertesa, derivat de la pandèmia COVID 19, els Bancs dels Aliments es veiem obligats a reinventar la campanya massiva de recollida d'aliments i convertir-la en una campanya virtual de donacions. 

Quin és el funcionament del Nou Gran Recapte?

En aquesta 12ª Edició del Gran Recapte, t'ho posem enara més fàcil per col.laborar. 

  • Donatiu des d'on tu vulguis

Donada l'emergència social, t'ho volem posar encara més fàcil per a què, aquest any, si pots ens ajudis! Podràs fer el teu donatiu des d'on tu vulguis i online fins a finals de desembre. 

Com? Molt fàcil pots  fer click  aquí  per fer un donatiu online o si ho prefereixes ens pots fer un BIZUM amb el CODI 33596

  • Del 16 al 21 de novembre

Podràs fer un donatiu econòmic directament a la caixa del teu supermercat habitual. Com? Hem dissenyat uns codis de barres per a què puguis fer les teves aportacions econòmiques d'una manera més fàcil. T'informaran a caixa del teu supermercat. 

Fem una crida al voluntariat!

El voluntariat, es una figura clau per nosaltres. I aquest any, més que mai us necessitem!  Fem una crida a aquelles persones que no siguin de perfils considerats de risc davant la Covid-19 per fer tasques d'informació de com funciona el Nou Gran recapte als diversos punts de venda. 

A les Comarques de Lleida necessitem 1000 voluntaris! Per fer-te voluntari, et pots inscriure aquí 

 

 

Institucions col·laboradores

Empreses que sumen

Sabem que junts ho podem aconseguir, la responsabilitat social de les empreses i institucions de les comarques de Lleida, és clau per capgirar les xifres i acabar amb la pobresa i el malbaratament al territori.