Últimes noticies

Marxa Solidària Virtual del Segrià: 1228 euros!

26/07/2020

L'Associació atlètica Km. 0 Ponent organitza cada any la Marxa Popular del Segrià. Enguany se n'havia de celebrar la 12a edició el passat 12 d'abril, però l'arribada de la Covid-19 i va haver de ser suspesa.

Tot i això, l'associació va decidir convertirla en la Marxa Virtual Solidària del Segrià, l'objectiu de la qual va ser  donar suport als col·lecitius més castigats per la pandèmia. Els fons recaptats en aquesta iniciativa, aniran destinats íntegrament al Banc dels Aliments.

Els responsables de Km0 Ponent es van posar en marxa veient que el COVID-19  no ha tingut únicament conseqüències en la salut de les persones; el llarg confinament de la població, el tancament de la major part del teixit empresarial i d’altres factors negatius derivats del coronavirus que han portat a una greu situació econòmica a una part important de la població, com ho indica molt clarament l’increment d’un 40%  del nombre de persones que demanen l’ajuda al  Banc dels aliments. 

Els participants de la Marxa Virtual Solidària del Segrià van fer una aportació de 3 a 50 euros, que aniran directa i íntegrament al Banc dels Aliments.

Els inscrits van poder fer el recorregut que més els vinguès de gust: al voltant de casa seva, al balcó, el passeig diari, qualsevol dels recorreguts recomanats a la web... això sí, sempre seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.

Gràcies a aquesta activitat s'han recaptat 1228 euros que han estat lliurats al Banc dels Aliments!

Moltes gràcies amigues i amics per la vostra solidaritat i perseverança!!

 

Institucions col·laboradores

Empreses que sumen

Sabem que junts ho podem aconseguir, la responsabilitat social de les empreses i institucions de les comarques de Lleida, és clau per capgirar les xifres i acabar amb la pobresa i el malbaratament al territori.