Últimes noticies

Marxa solidària virtual del Segrià

12/06/2020

La COVID-19 no ha tingut únicament conseqüències en la salut de les persones.

El llarg confinament de la població, el tancament de la major part del teixit empresarial i d’altres factors derivats de la pandèmia, han portat a una greu situació econòmica a una part important de la població. Ens ho indica molt clarament l’increment d’un 40% del nombre de persones que demanen l’ajuda al Banc dels Aliments.
Devant tot aixóm l'Associació Atlètica Km0 Ponent no es pot quedar sense fer res.

Som una associació d’esportistes, però per sobre de tot, som persones i no podem, no volem, romandre amb els braços plegats veient les dificultats per les quals està passant una part important de la ciutadania. Necessitem posar-nos en MARXA
 

Les inscripcions només es podràn fer per internet, amb Iter5, entre els dies 8 i el 21 de juny.
 

Durant aquest període els inscrits ens podreu enviar una foto marxant en família, amb la parella o amb amics – en format horitzontal – per confeccionar l’àlbum fotogràfic de la marxa virtual solidària 2020.
 

Per participar es farà una aportació personal de 3€, 5€, 10€, 20€ o bé 50€. Aquest serà el vostre ajut. És una nova forma de fer la marxa afegint un nou valor: la solidaritat amb les persones més fràgils o vulnerables. Per això s’ha decidit fer de la marxa un acte solidari de suport al Banc dels Aliments: La Marxa Virtual Solidària del Segrià.

Per a conéixer els recorreguts, podeu consultar-los a la web Km0 Ponent

Marxa solidària virtual del Segrià

Institucions col·laboradores

Empreses que sumen

Sabem que junts ho podem aconseguir, la responsabilitat social de les empreses i institucions de les comarques de Lleida, és clau per capgirar les xifres i acabar amb la pobresa i el malbaratament al territori.