Últimes noticies

La farinera La Meta dona 20.000 kg de farina

07/04/2020

Farinera La Meta, companyia productora de farina pertanyent al Grup agroalimentari Vall Companys, ha realitzat una donació de farina al Banc dels Aliments de Lleida davant l'emergència provocada pel Covid–19.

En concret, la companyia ha donat 400 paquets de 5 kilograms de farina, arribant a un total de 20.000 kilograms de farina.  Aquesta iniciativa s’anirà repetint de forma recurrent, fins que finalitzi la problemàtica derivada del COVID -19

La companyia del Grup agroalimentari Vall Companys contribueix d'aquesta manera a pal·liar la crisi provocada pel coronavirus.

Recentment, i com a conseqüència d’aquesta crisi sanitària i social, des de l’empresa s’ha detectat un fort augment en la demanda de farina als supermercats. Amb aquesta donació, la companyia col·labora a alleujar la pressió d’aquest increment pronunciat de la demanda; contribuint a ajudar a les famílies i col·lectius més vulnerables a través del Banc dels Aliments.  

L’empresa del Grup Vall Companys manté la seva activitat habitual amb la finalitat d’assegurar el subministrament de productes bàsics a la ciutadania. Tanmateix, des de la companyia i des del Grup Vall Companys es vol reconèixer la tasca indispensable de tots els professionals que mantenen la seva essencial labor durant aquesta complexa crisi.

Donació de farina per part de La Meta


 

Institucions col·laboradores

Empreses que sumen

Sabem que junts ho podem aconseguir, la responsabilitat social de les empreses i institucions de les comarques de Lleida, és clau per capgirar les xifres i acabar amb la pobresa i el malbaratament al territori.