Últimes noticies

Jericó i Banc dels Aliments impulsen "Àpats a Casa", un projecte per portar plats cuintas a les llars

01/12/2020

 

 

ÀPATS A CASA: El Servei que la Fundació Jericó i el Banc dels Aliments impulsen per fer arribar aliments cuinats a les llars de famílies confinades i en situació de pobresa


El Banc dels aliments conjuntament amb la Fundació Jericó endeguen un nou projecte de solidaritat per les persones i/o famílies confinades sense recursos materials ni socials, la qual cosa els hi dificulta la possibilitat de disposar dels àpats calents diaris.


Aquest projecte anomenat “ÀPATS A CASA” neix amb la voluntat d’oferir un àpat calent per cada membre de la família que cobreix les necessitats alimentaries diàries durant el període de confinament. Per aquesta finalitat la Fundació Jericó ofereix els aliments cuinats i el Banc dels aliments realitza el trasllat dels àpats directament al domicili. El servei es realitza en coordinació amb les entitats socials de la ciutat i els Serveis Socials de l’Ajuntament de Lleida.


La voluntat de les entitats és servir uns 20 àpats al dia (durant els 7 dies de la setmana), en un principi i sempre que la situació no empitjori, mentre duri l’estat d’alarma amb el que es preveu repartir un total de 3.000 àpats.
Tot això és gràcies a tot l’equip de voluntaris/es i tots els col·laboradors habituals de les entitats que estan participant amb aquest projecte de solidaritat.

 

Lleida, 30 de novembre de 2020
 

Institucions col·laboradores

Empreses que sumen

Sabem que junts ho podem aconseguir, la responsabilitat social de les empreses i institucions de les comarques de Lleida, és clau per capgirar les xifres i acabar amb la pobresa i el malbaratament al territori.