Últimes noticies

Lleida.net dona el salari d'un dia dels seus treballadors

18/11/2020

La multinacional de serveis  tecnològics Lleida.net, l'empresa més internacional de la província i líder europeu en el sector de la notificació i contractació electrònica certificades aportarà  un dia sencer de sou de la seva plantilla al Gran Recapte d'Aliments de les comarques de Lleida, la ciutat que va veure nèixer la companyia l'any 1995, i que enguany serà virtual. 

L' empresa, que cotitza en les borses de Nova York, Paris i Madrid, col·labora amb el Banc des de fa 12 anys. Durant tots aquest temps,  es donava un dia lliure a tots els treballadors per tal que poguessin col·laborar en el projecte. Aquest any, donades les restriccions provocades per la pandèmia de la COVID-19, la iniciativa es durà a terme de manera virtual, eliminant la recollida física dels aliments.

“Ens devem a Lleida i estem molt orgullosos de dur el nom de la nostra ciutat i la nostra província per tot el món. Per això aquest any aportarem tot allò que havíem aportat els altres anys al Banc i ho farem de manera digital i directa" explica en Sisco Sapena, fundador de la companyia.

Els Bancs d'Aliments de Catalunya han distribuit durant el 2020 més de 15 milions de kilos d'aliments i s'han adquirit productes bàsics per valor de més de 2 milions d'euros.

"Aquest any, la campanya tindrà lloc en format digital a fí de minimitzar el risc de contagi i suprimir la classificació dels aliments recaptats. Estems convençuts que l'any vinent serà diferent i volem agraïr a Lleida.net que, un any més, estigui al costat de tots els ciutadans de LLeida" ha explicat Antoni Fo, President del Banc dels aliments de la comarca de Lleida.

El Gran Recapte tindrà lloc aquesta setmana i finalitzarà el dissabte  21 de novembre.

El passat mes de juliol LLeida.net va adquirir la totalitat de les entrades del concert  La Clàssica amb tú que, lamentablement va ser suspès pel nou confinament.

 

Institucions col·laboradores

Empreses que sumen

Sabem que junts ho podem aconseguir, la responsabilitat social de les empreses i institucions de les comarques de Lleida, és clau per capgirar les xifres i acabar amb la pobresa i el malbaratament al territori.