Últimes noticies

Cotècnica, una cooperativa amb vocació internacional d'origen lleidatà que porta la responsabilitat social al seu ADN

30/11/2022

El grup, format per onze cooperatives membres, desenvolupa productes naturals i responsables de nutrició animal basant-se en ingredients de proximitat i alta qualitat. Amb paraules del director general "Investiguem i extraiem els millors ingredients que ens dona la terra, per garantir una bona salut i nutrició dels animals"


El passat mes de novembre vam tenir el plaer de compartir una xerrada amb el màxim responsable de la cooperativa, Ramon Valentines, on vàrem parlar dels valors que mouen a Cotècnica, així com de la responsabilitat social dins del món cooperatiu

Parlem de responsabilitat social: Quins són els valors que mouen a Cotècnica i de quina manera els treballen?

Els principals valors de Cotècnica són la qualitat, proximitat, naturalitat, transparència i innovació. Però com ho fan per incorporar aquests valors al grup cooperatiu i per traslladar-los als seus clients i a la societat?

Creant productes i marques que incorporin aquests valors:

Sota aquest criteri neix Ownat, una marca d'alimentació Premium i "de veritat" per a animals de companyia elaborada amb ingredients  frescos, de proximitat i naturals, sense additius ni conservants i amb un procés productiu que garanteix la màxima aportació nutricional pels animals de companyia.
 

Apostant per la innovació i la qualitat com a base per una bona nutrició dels animals de companyia: 

Ownat és una marca pionera en la introducció de carn fresca sense processar com a ingredient que garanteix una millor aportació nutricional als animals de companyia.
 

Economia col·laborativa i de territori: 

Cotècnica prioritza treballar amb cooperatives del grup o altres cooperatives, i també aposta per aquells proveïdors i recursos agrícoles i ramaders de proximitat.
 

Les persones i l’equip de treball al centre: 

Cotèncica, creant treball estable i aposta per un equip professional altament qualificat i especialitzat com a via per continuar sent pioners i continuar aportant valor al territori i a la societat. En nom de tot l'equip del Banc dels Aliments de les Comarques de Lleida, donem les gràcies a Cotècnica per continuar any rere any sent una de les empreses que configuren la xarxa d'empreses amigues del Banc dels Aliments. Gràcies per la vostra aportació, i sobretot moltes gràcies per la vostar responsabilitat i compromís amb les persones, el territori i la salut dels animals de companyia.

Institucions col·laboradores

Empreses que sumen

Sabem que junts ho podem aconseguir, la responsabilitat social de les empreses i institucions de les comarques de Lleida, és clau per capgirar les xifres i acabar amb la pobresa i el malbaratament al territori.