Últimes noticies

CAP LLAR SENSE ALIMENTS

11/06/2024

CAP LLAR SENSE ALIMENTS

El nombre de persones que no es van poder permetre un àpat amb carn o peix cada dos dies ha incrementat per segon any consecutiu, fins a assolir el 6,4 % (un punt més que el 2023), segons dades aportades a l'informe L'estat de la pobresa 2024, elaborat per la Xarxa Europea de Lluita contra la Pobresa i l'Exclusió Social a l'Estat Espanyol (EAPN-ES)

Per tot això, els bancs d'aliments afronten la cinquena edició de la campanya solidària Cap llar sense aliments de la Fundació ”la Caixa” i CaixaBank amb l'esperança d'impulsar l'acció col·lectiva i poder donar resposta a la cronificació de la pobresa a Espanya.

 

Es poden realitzar donacions a través de:

  1. Bizum enviant una aportació a la causa 38014.
  2. La pàgina web: capllarsensealiments.org
  3. Xarxa de caixers automàtics de CaixaBank, a través de la plataforma de banca digital CaixaBankNow i per mitjà del portal www.caixabank.es per als donants que no siguin clients de l'entitat.

Institucions col·laboradores

Empreses que sumen

Sabem que junts ho podem aconseguir, la responsabilitat social de les empreses i institucions de les comarques de Lleida, és clau per capgirar les xifres i acabar amb la pobresa i el malbaratament al territori.