2017

Presentació del nou camió frigorífic

18/01/2017

El Banc dels Aliments de Lleida i l'Obra social de La Caixa van presentar ahir el nou camió frigorífic del que disposarà l'entitat lleidatana per tal de millorar el seu servei. 

D'aquesta manera el Banc podrà fer el repartiment dels aliments entre les seves entitats beneficiàries de manera més senzilla i efectiva així com agilitzar la recollida d'aliments frescos entre les empreses de producció i distribució donants d'aliments i d'excedents alimentaris.

A l'acte hi van assistir el president del Banc dels Aliments, Joan Saura; el director de l'Àrea de Negoci de Caixabank a Lleida, Ignasi Fanlo; el delegat de l'Associació de Voluntaris de "La Caixa" de Lleida, el Sr. Albert Molias així com el Director Tècnic del Banc, Oriol Berenguer i dos membres de la Junta: Montse Arrufat i Angel Pérez.

Moment de la presentació del nou camió frigorífic

 

 

Institucions col·laboradores

Empreses que sumen

Sabem que junts ho podem aconseguir, la responsabilitat social de les empreses i institucions de les comarques de Lleida, és clau per capgirar les xifres i acabar amb la pobresa i el malbaratament al territori.