2017

Inscripció de voluntaris pel Gran Recapte

19/10/2017

El Banc dels Aliments comença a calentar motors de cara al Gran Recapte, una de les campanyes més importants de l'any, que tindrà lloc els dies 1 i 2 de desembre en els supermercats de Lleida i comarques. 

Per dur a terme aquesta campanya necessitarem voluntaris que puguin ajudar-nos a recollir els aliments que es recaptaran en els punts de recollida que h'habilitaran durant aquests dies per tot el territori. 

Si esteu interessats en col·laborar, us facilitem els enllaços als formularis d'inscripció. Enguany, hi ha dues modalitats d'inscripció: 

 

Les persones que vulguin col·laborar com a voluntaris a Lleida ciutat, es poden inscriure omplint el formulari que trobaran  fent click en el següent enllaç 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdkmHXOpuJhhRVIdhSKjKmr-pERsVOA33Go_b7PikFnBI4eow/viewform?usp=sf_link

 

Totes aquelles persones que volen col·laborar a Comarques, es poden inscriure omplint el formulari que trobaran  fent click en aquest altre enllaç: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf2epHIKRr0uuzqlkL7xqml3JflJhJNtiYj6NyaeOMQSdO7Yw/viewform?usp=sf_link

 

Us hi esperem a totes i a tots!!

 

Institucions col·laboradores

Empreses que sumen

Sabem que junts ho podem aconseguir, la responsabilitat social de les empreses i institucions de les comarques de Lleida, és clau per capgirar les xifres i acabar amb la pobresa i el malbaratament al territori.