2015

L’escola Enric Farreny de Lleida recull més de 400 quilos de productes per al Banc d’Aliments en el dia de la Pau

04/02/2015

Tot just començat el 2015 i ja comencem a rebre col·laboracions de les que ens fan falta al Banc dels Aliments de Lleida.

En aquest cas, ha estat L’escola Enric Farreny de Lleida qui ha recollit 34 caixes amb un total de 443 quilos de productes de primera necessitat  (aliments i productes d'higiene) per a les associacions beneficiàries del nostre banc.

Els nens i nenes de l'Escola Enric Farreny de Lleida van gaudir del dia de la Pau reunint uns 400 kg de productes per al Banc dels Aliments de Lleida


Els alumnes s'han reunit al gimnàs del centre on han dipositat les caixes amb el recapte, que s'ha realitzat amb motiu del dia de la Pau i aquesta iniciativa també ha servit per tancar la Setmana Solidària del centre. Els alumnes de sisè han aprofitat l'acte per explicar la seva visita a un dels llocs de repartiment d'aliments de la nostra ciutat, la parròquia de Sant Andreu de Lleida. Tal i com ells diuen:  som una escola molt solidària!!!!!!

Des del Banc dels Aliments de Lleida, us donem les gràcies per la vostra iniciativa!

Institucions col·laboradores

Empreses que sumen

Sabem que junts ho podem aconseguir, la responsabilitat social de les empreses i institucions de les comarques de Lleida, és clau per capgirar les xifres i acabar amb la pobresa i el malbaratament al territori.