La Diputació de Lleida ha fet donació al Banc dels Aliments de 5.000 ampolles de 0,75 cl (l’equivalent a 3.750 litres) dins una acció que s’emmarca en el Gran Recapte d’Aliments celebrat el passat cap de setmana. L’acte ha comptat amb la presència de la presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló, Joan Ramon Saura, president del Banc dels Aliments de Lleida i d’Enric Dalmau, president de la DOP Les Garrigues.
En la seva intervenció, Rosa Maria Perelló ha remarcat que la donació “és un gest simbòlic per una feina que malauradament és necessària per a aquelles famílies que no disposen de les necessitats bàsiques d’alimentació” i ha expressat que “el propòsit de la Diputació és que les 5.000 ampolles d’oli puguin sufragar alguna necessitat”.
Saura ha agraït a la Diputació de Lleida per la seva col·laboració, assenyalant que “amb l’oli s’ajuda moltíssim” i “podem influir d’alguna manera en aquesta pobresa crònica”.